lauantai 14. tammikuuta 2017

Blogi siirtyy

Olen jo pitkään pohtinyt blogin siirtämistä wordpress pohjalle ja oman domainin hankkimista. Tulevaisuudessa www.nuuka.blog domanin kautta löytyy jatkossa Nuukan tarinoita kohti vaurastumista. Blogger toimi hyvänä starttina 'uralle', mutta uusimpien yhteistyökuvioiden vuoksi koen tärkeänä muuttaa blogia ammattimaisempaan suuntaan.
Blogi jää muutamaksi kuukaudeksi vielä näkyviin blogger-alustalle, ennen kuin sen tulen poistamaan.

edit.
Kommenteissa ilmeni, että uuden blogin seuraamisessa ollut haasteita. Suuri kiitos isomahamiehelle, joka löysi tähän ratkaisun!. Seurattavaksi osoitteeksi kun laittaa https://nuuka.blog/feed/ silloin pitäisi seuraamisen onnistua.

8 kommenttia:

 1. Hyvä päätös. Saataispa enemmänkin porukkaa Wordpressiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähiaikoina olen törmännyt tähän omaan blogipohjaan liian monta kertaa, enkä oikein ole koskaan pitänyt bloggerin muokkaustyökaluista. Wordpress on hieman haastavampi, mutta toivottavasti se palvelee paremmin tarkoituksiani :)

   Poista
 2. Bloggerissa olevat kirjoitukset on helppo siirtää WordPressin puolelle, jolloin vanhat osoitteet Googlesta jne ohjautuvat automaattisesti uuden blogin puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin yllättynyt miten helposti siirto tapahtui. Tuota en tiennyt että linkit korjautuu automaattisesti.

   Poista
 3. Onnea WordPress-tiellesi. Yritin tänään jo muutamaan kertaan vaihtaa uuden blogisi oman blogini blogiluetteloon, mutta sepä ei vaihdu, vaikka poistan ensin tämän vanhan version ja lisään vasta sitten uuden. Onkohan se jotain bloggerin itsepäisyyttä: blogger-blogi sen on oltava aina ja iäti... Kokeilen huomenna uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmäsin samaan ongelmaan, vilkaisin Nuukan uuden sivun lähdekoodista osoitteen https://nuuka.blog/feed/ <- tämän osoitteen kun lisäsi blogrolliin niin toimi.

   Poista
  2. Kiitos Isomahamies tästä vinkistä, lisäsin sen blogipostaukseen kun muillakin ollut ongelmia seuraamisessa.

   Poista
 4. Voishan sitä iteki vaihtaa.... sit joskus ku jaksais =D

  VastaaPoista

Disqus Shortname

Comments system